Gelukkig kunnen we alle breedband diensten voortaan gemakkelijk bundelen

Na lang wachten is de breedbanddienstenbundel uitgegroeid tot een gastvrije, maar fel betwiste marktplaats, met verschillende oplossingen die strijden om de onmiddellijke aandacht van de consumenten en hun geld. Deze diensten zijn gegroepeerd in een pakket dat zowel telefoondiensten als een snelle internetverbinding omvat, allemaal voor één lage prijs.

Het aanbod omvat de verpakking van alle TV-, telefoon- en andere diensten in één enkele rekening. Meestal wordt deze consumentendienstenbundel verkocht voor één enkele prijs op basis van de door de klant geselecteerde bandbreedtecapaciteit en het aantal toegangslijnen.

Service providers met extra diensten zoals VoIP

Als u kiest voor een servicebundel die wordt aangeboden door Timer Warner Cable of AT & T, vergelijk dan zeker het VoIP-gedeelte (of Voice Over Internet Protocol) met het gedeelte dat wordt aangeboden door de verschillende grote bedrijven in de markt.

Er zijn een paar gekozen die specifiek opvallen en een kijkje waard zijn; een daarvan is Vonage. Dit bedrijf staat bekend om zijn marktpositie en toonaangevende aanbieder van telefoondiensten in de wereld, en staat nu vooral bekend om zijn betrokkenheid bij de VoIP-technologie.

De bekroonde technologie die door Vonage wordt gebruikt, stelt de algemene consument over de hele wereld in staat om te bellen en gebeld te worden vanaf bijna elke plek waar een snelle internetverbinding beschikbaar is. Vonage staat bekend om het aanbieden van functie-rijke en kosteneffectieve communicatiediensten die gebruikers een ervaring bieden die zeer concurrerend is met de vaste telefoondiensten.

Er zijn nog meer providers

Een ander bedrijf dat VoIP aanbiedt is Verizon, een stijve concurrent in de communicatie-industrie. Verizon biedt de VoiceWing optie die u de kracht geeft om uw gesprekken te volgen, voicemail online te controleren en nog veel meer functies.

VoIP-providers kunnen verbazingwekkende internationale tarieven bieden, onbeperkte landelijke belpakketten, keuze van netnummers, diverse belmogelijkheden, voicemailtoegang via het internet en de mogelijkheid om zo ongeveer elke functie te controleren met de Personal Account Manager.

Er zijn enkele nadelen voor de consument van het feit dat breedbanddiensten samen worden verkocht. U kunt de digitale tv-dienst niet afzonderlijk kiezen: de televisie, de vaste telefoon en de breedbandbundel zijn verplicht en er geldt een minimumtermijn van 12 maanden met strenge annuleringsboetes.

Waar op te letten bij het kiezen van een alles in 1 provider

  • Point Topic-projecten dat op de middellange termijn een IP-telefoniedienst door de consument wordt verwacht van zijn breedbandexploitanten op dezelfde manier als een tv- en breedbandbundel wordt verwacht van de kabelexploitanten.
  • Roadrunner groeit goed, terwijl de AOL-bundel niet meer actief op de markt wordt gebracht en klanten verliest.
  • Covad, TalkSwitch Team op SMB Communications Package bedrijven zeggen dat de voice en high speed access bundel betaalbaar en gemakkelijk te installeren is voor SMB’s (Small to Medium Businesses). Net zoals van kabelmaatschappijen een TV- en breedbandbundel wordt verwacht.
  • De No Limits-Breedband bundel wordt op de markt gebracht aan residentiële klanten tegen een prijs die enigszins varieert per locatie. De goedkope spraakbundel van Carphone is zeker een grote stap voorwaarts, vergelijkbaar met de manier waarop Freeserve het internet aan de massa’s introduceerde.

Een Toucan-breedbandbundel is een van de beste aanbiedingen op de markt als je wilt overstappen op zowel internet- als huistelefoonleveranciers.